Inventarisatie klemmende voordeuren

Een aantal bewoners heeft aangegeven problemen te hebben met de eigen voordeur. Deze klemt, hangt scheef of moet om een andere reden opnieuw in de scharnieren gehangen worden. De deuren zijn erg zwaar en hebben bovendien hang- en sluitwerk dat niet makkelijk te stellen of te vervangen is. Hoewel de eigen voordeur de verantwoordelijkheid is van bewoners zelf (en de kosten dus niet voor de VVE zijn), wil het bestuur graag inventariseren hoeveel bewoners iets aan hun voordeur willen laten doen. Dit omdat we dan eventueel collectief een offerte kunnen opvragen, zodat iedereen individueel mogelijk minder kwijt is dan wanneer hij/zij zelf een offerte zou opvragen.

Formulier
Heeft u interesse om uw voordeur opnieuw te laten afhangen? Dan kunt u geheel vrijblijvend) het formulier invullen. U kunt ook een mail sturen naar tdravelijn@gmail.com. U kunt reageren tot 1 augustus 2017.

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .