Heeft u een Topline-ketel van Nefit?

Onlangs waren CV-ketels van het merk Nefit in het nieuws. In het model Topline dat is geproduceerd tussen 2006 en 2009 kan door een productiefout de warmtewisselaar een paar millimeter verbuigen. Er bestaat hierdoor een klein risico dat de brander losschiet waardoor er brand kan ontstaan. Dit is de afgelopen twaalf jaar een aantal keer gebeurd. Om de productiefout te kunnen herstellen, neemt Nefit actief contact op met eigenaren van het betreffende type ketel die bij het bedrijf bekend zijn. Nefit geeft echter ook aan dat niet alle toestellen zijn geregistreerd. Heeft u een Topline-ketel, vermoedt u dat deze tussen 2006 en 2009 is geproduceerd maar heeft u niets van Nefit vernomen? Dan is het raadzaam om even contact met Nefit te zoeken. Ook wanneer u niet zeker weet wanneer uw ketel is geproduceerd.

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .