Stukken ALV 7 oktober 2020

De eerstvolgende ALV is op woensdag 7 oktober 2020. Het is een digitale vergadering; de link hiervoor is https://us02web.zoom.us/j/82417644204. Start: 19.30 uur. Agenda en stukken vindt u op de pagina Vergaderingen (ALV).

We raden u aan om voor aanvang van de ALV het programma Zoom te installeren; dat kan via dezelfde link. Daarnaast vragen we u iets eerder in te loggen, zodat technische problemen dan nog verholpen kunnen worden en we op tijd (19:30) kunnen beginnen. Mocht het niet lukken om erin te komen, neem dan contact op met 06-49612483.

Dit bericht werd geplaatst in Home. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s