Info voor reguliere bewoners

In deze sectie vindt u verwijzingen naar de spelregels die er gelden in ons complex en naar praktische informatie: wie bijvoorbeeld te bellen bij een storing in de woning? Wat kan ik het beste doen wanneer er iets wijzigt in de samenstelling van mijn huishouden? Welke afspraken gelden er voor zonwering? Ook leest u hier waar u rekening mee moet houden in uw jaarlijkse belastingaangifte.

Spelregels en praktische handvatten: documenten

Koolmonoxidemelder
In 2017 zijn rookgasafvoerkanalen vrijwel volledig vernieuwd. Vanzelfsprekend zijn alle woningen tijdens de werkzaamheden goed gecontroleerd. Voor uw eigen veiligheid adviseert het bestuur desalniettemin toch ook een koolmonoxidemelder aan te brengen in uw woning. Deze is voor een paar tientjes verkrijgbaar in de meeste bouwmarkten.

Uw belastingaangifte
Bij uw jaarlijkse belastingaangifte moet u in Box 3 aangifte doen van uw bezittingen. Daaronder valt onder meer uw aandeel in het reservefonds van de VVE, dat wordt opgebouwd om toekomstig (groot) onderhoud te kunnen betalen. Weten hoe hoog uw aandeel in het reservefonds is? Raadpleeg dan de afrekening die u jaarlijks krijgt toegestuurd door Gevaert. Hierin staat uw aandeel in euro’s exact genoemd. Nota bene: in Box 3 van de aangifte kunt u het betreffende bedrag het beste invullen onder ‘Overige bezittingen’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s