Info voor vertrekkende bewoners

U verlaat ons complex? Jammer, maar veel plezier gewenst in uw nieuwe woning! Hieronder vindt u documenten en verdere info die in uw geval van belang is.

Documenten

  • Stand watermeter bij verhuizing
    Voor het doorgeven van de watermeterstand wanneer u uw appartement heeft verkocht. Het is raadzaam de meterstand van rond de verkoopdatum te vermelden. Als geen stand bekend is, wordt het totale verbruik in het verkoopjaar tijdsevenredig verdeeld.

Verhuizen: gebruik svp de verhuismatten
Wanneer u een woning op de 1e, 2e of 3e verdieping achterlaat, maakt u op uw verhuisdag hoogstwaarschijnlijk gebruik van de lift. We willen u vriendelijk verzoeken om tijdens uw sjouwwerkzaamheden gebruik te maken van onze speciale verhuismatten. Deze kunnen eenvoudig in de lift worden opgehangen en zo als ‘stootblok’ dienen voor grote objecten. Zo blijft de lift schoon en schadevrij. U kunt de verhuismatten verkrijgen via Sjoerd Smink. Hij is bereikbaar via verhuismatten@vveravelijn.nl. Omdat het om kostbare matten gaat, vragen we wel een borg van 50 euro hiervoor (digitaal te betalen). Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s