Info voor nieuwe bewoners

U bent een nieuwe bewoner van ons complex? Van harte welkom! Hieronder vindt u documenten en verdere info die in uw geval van belang is.

Documenten

Watermeter
Iedere bewoner heeft een eigen watermeter. Aan het begin van het jaar wordt u gevraagd de watermeterstand hiervan door te geven. De totale waterkosten van het gehele complex worden dan verdeeld op basis van het waterverbruik. Het is dus niet mogelijk om u als klant bij Vitens aan te melden; de wateraansluiting gaat via de VvE. De maandelijkse servicekosten die u betaalt zijn inclusief een voorschot voor water.

Koolmonoxidemelder
In 2017 zijn de rookgasafvoerkanalen in ons complex vrijwel volledig vernieuwd. Vanzelfsprekend zijn alle woningen tijdens de werkzaamheden goed gecontroleerd. Desalniettemin adviseert het bestuur bewoners toch ook een koolmonoxidemelder aan te brengen in de woning; dit voor de eigen veiligheid. Mogelijk beschikt uw aangekochte woning al over een koolmonoxidemelder en kunt u deze overnemen van de vorige bewoner. Zo niet, dan is het dus raadzaam er één aan te schaffen. Een koolmonoxidemelder is voor een paar tientjes verkrijgbaar in de meeste bouwmarkten.

Verhuizen: gebruik svp de verhuismatten
Wanneer u niet op de begane grond gaat wonen, maakt u op uw verhuisdag hoogstwaarschijnlijk gebruik van de lift. Nu is het zo dat de liften in ons complex er mooi uit zien en zien we als bewoners graag dat ze ook mooi (en schadevrij) blijven. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om tijdens uw sjouwwerkzaamheden gebruik te maken van onze speciale verhuismatten. Deze kunnen eenvoudig in de lift worden opgehangen en zo als ‘stootblok’ dienen voor grote objecten. U kunt de verhuismatten aanvragen via vveravelijn@gmail.com. Omdat het om kostbare matten gaat, vragen we wel een borg van 50 euro hiervoor (digitaal te betalen). Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip!